13 Temmuz 2009 Pazartesi

2009 ÖSS Sonuçlarındaki Başarısızlık Şaşırttı:)

Dün 2009 ÖSS sonuçları açıklandı.Her zamanki Ünal YarımAğan çıktı tvnin karşısına ve arkadaşlarımızı heyecanla bekleyen sonucu açıkladı.
Şimdiden herkes için sonuçlar hayırlı olsun.
Neysee konumuza dönelim.Birde baktık ki 30 bin aday sıfır çekti diye Ünal YarımAğan bir üzülmüş bir şaşırmışki sormayın.Aman aman aman Allah düşman başına vermesin diye ağıt yakacak(gazetelerin abartması).
Ben üniversiteye 3. senemde girdim bu adam her ne zaman tvnin karşısına geçse elbet şaşıracak birşeyler buluyor.Sen şaşırsan nolur şaşırmasan nolur.30 bin kardeşimiz evlerinde anne ve babasıyla zaten bir üzüntü içerisinde.Ve bu olayı gazeteler ve internet siteleri sanki adam yıkıldı bu tablo karşısında da öle anlatıyorlar.Bırakın bu boş lafları yaaa.Yıllardır ÖSYM öğrencileri hep zora koşmaktan,onları yıldırmaktan ve bir takım savsata laflarla oyalamaktan başka hiçbirşey yapmamıştır.
Neden böle bir yazıya gerek duydum.ÖSYM başkanı ve bazı tvlerdeki programlarda bu seneki başarısızlıktan dolayı üniversitelerin puanlarını aşağıya çekeceği konuşuluyor.Tamam aşağı çekebilirler ona lafım yok.Amaaaa siz değil misiniz puana göre değilde başarı sırasına göre tercih yapın diyen? O zaman puan düşse nolur düşmese nolur.Üniversiteler puanlarını düşürecek ama tercih klavuzlarından son giren kişi aynı kalacak.Ve arkadaşlarımızda buna göre tercih yapacaklar.
Arkadaşlar size tavsiyem ilk olarak kendi kafanızda belirleyin tercihlerinizi.Daha sonra ailenize danışın.Ondan sonrada kafanızdaki tercihlere göre bir rehber öğretmenden yardım alın ama tüm tercihlerinizi ona bırakmayın.Hayat sizin hayatınız sonuçta.
Hepinize kolay gelsin arkadaşlar.Tüm sorularınızı ve tercihlerinizi birazda olsam bilgilerimle benimle paylaşıp yorumunu birlikte yaparız...

0 yorum to “ 2009 ÖSS Sonuçlarındaki Başarısızlık Şaşırttı:) ”

Yorum Gönder